topfoto-behangen
Kwaliteit
Sinds 1994
Binnen & Buiten
Schilderwerk

Uw behang specialist

Naast schilderwerkzaamheden kan schildersbedrijf HDriessen ook uw behang specialist worden. Waarbij het uiteraard mogelijk is om het behang te komen plaatsen.

Het behang kan rechtstreeks worden besteld in de webshop. Of u kunt onder het genot van een kop koffie de boeken komen bekijken in de showroom aan de Visbystraat 19 in Deventer.

Wij hebben een ruime collectie met oa Arte, Mind the Gap, Cole & Son, Thibaut en Noordwand.
Binnenkort te bestellen via www.deventerbehanghuis.nl

Naar de webshop

Glasweefsel behang

Naast ons eigen behang, werken wij ook met glasweefsel behang. Glasweefsel is gemaakt van glasvezels. Glasvezels die geweven en geperst zijn tot een sterk soort gaas. Dit gaas heeft een opvullend, scheuroverbruggend en brandvertragend karakter. Het is stoot- en krasvast en goed reinigbaar. Daarnaast is glasweefsel behang een zeer duurzaam product, wat belangrijk is in deze tijd.

Met glasweefselbehang geeft u een oude muur een flinke en hippe make-over, u herkent uw eigen muren straks niet meer terug.

Structuur

Glasweefsel behang is verkrijgbaar in veel verschillende soorten structuren, daardoor kan het op veel verschillende plekken in het huis gebruikt worden. Van slaapkamer tot vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Allergievrij

Het is een kwalitatief hoogwaardig behang. Een vergeten, maar zeer positieve bijkomstigheid is dat glasweefselbehang een gelijkmatige vezelstructuur heeft. Dit zorgt ervoor dat het behang allergievrij is, omdat de organismen zich niet kunnen nestelen in de ondergrond.

Het glasweefsel is af te werken met alle soorten muurverf in iedere gewenste kleur.

Alle voordelen op een rij 

  • Duurzaam
  • Sterk
  • Diverse structuren
  • Hoogwaardig en sterk mineraal
  • Scheuroverbruggend
  • Stoot- en krastvast
  • Brandveilig 

Wanneer u besluit voor glasweefselbehang te gaan, dan adviseren wij u graag in de mogelijkheden en welke structuur het beste bij de muur past.

Wij werken uitsluitend met A-merk producten
Onderhoud NL Garantie bij Schildersbedrijf H.Driessen

Wij zijn geen klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt.
U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.