topfoto-binnen-schilderen
Kwaliteit
Sinds 1994
Binnen & Buiten
Schilderwerk

Binnen Schilderen

Het vormgeven van je huis

Er is een groot verschil tussen binnen en buiten schilderen, dat had u vast al lang in de gaten. Het draait bij beide om het vormgeven van je huis. Echter, binnen heeft verf meer een decoratieve waarde en buiten draait het ook om de weerstand tegen het weer en de natuur.

Wanneer we naar het binnen schilderwerk kijken hebben wij u veel te bieden.

Wij geven deskundig advies

Niet iedere muur is hetzelfde. Wij komen graag bij u kijken en een deskundig advies uitbrengen welk type verf en/of behang het meest geschikt is voor de muur die u bewerkt wil hebben. Daarna kunnen we kijken naar kleur en materiaal. Alles om samen tot een mooi en weloverwogen besluit te komen.  

Persoonlijk advies en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel, we gaan toch bezig met uw huis, de plek waar u rust vindt en fijn wilt leven. U vertrouwt ons deze leefomgeving toe.

Aan de hand van uw voorkeuren gaan wij aan de slag: kleur, soort verf of behang

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, dan krijgt u een deskundig advies en onze eerlijke mening.

Wij werken uitsluitend met A-merk producten
Onderhoud NL Garantie bij Schildersbedrijf H.Driessen

Wij zijn geen klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt.
U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.