topfoto-buiten-schilderen
Kwaliteit
Sinds 1994
Binnen & Buiten
Schilderwerk

Buiten schilderen

Het schilderen van het buitenwerk van uw huis is een totaal andere klus dan bijvoorbeeld een muur binnenshuis schilderen. Buiten hebben we te maken met een andere ondergrond, hout. Dit hout komt continu in aanraking met het weer. Het is van groot belang om het hout en daarmee het schilderwerk goed te onderhouden. 

Onderhoud

Hoe onderhoudt u uw houtwerk aan de gevel en voorkomt u aantasting van de verf?

Enkele tips van uw schilder!

  • Controleer eens per jaar uw gevelwerk op scheuren, barsten of blaren op het schilderwerk
  • Maak minstens één keer per jaar het schilderwerk schoon met water
  • Verwijder algen, mos, vogelpoep en klimplanten

Met goed onderhouden schilderwerk kan uw houtwerk tientallen jaren verder!

Waarom schilderen?

Daarnaast kunnen wij u helpen met een mooi geverfde gevel. We werken met gedegen en goede producten. Dit is erg belangrijk, omdat hout buiten altijd “werkt”. Het wordt blootgesteld aan vocht en temperatuurschommelingen, hierdoor kan hout uitzetten en krimpen. Door een goed verfsysteem aan te brengen beschermt u het hout tegen de weersinvloeden.

Houtrotspecialist

Door onze jarenlange ervaring zien wij direct de status van het hout en het verfwerk. Mocht er houtrot in uw hout zitten, dan lossen wij dit probleem graag direct voor u op. Schildersbedrijf H. Driessen is gecertificeerd houtrotspecialist. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, dan krijgt u een deskundig advies en onze eerlijke mening.

Wij werken uitsluitend met A-merk producten
Onderhoud NL Garantie bij Schildersbedrijf H.Driessen

Wij zijn geen klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt.
U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.