Kwaliteit
Sinds 1994
Binnen & Buiten
Schilderwerk

Over ons

Al 25 jaar bestaat Schildersbedrijf H. Driessen, al 25 jaar leveren wij kwaliteit in Schalkaar en omgeving.

Wie zijn wij?

Maar wie zijn wij nu eigenlijk? Schildersbedrijf H. Driessen is begonnen als eenmanszaak, Hennie Driessen heeft 25 jaar geleden de stap gemaakt om zelfstandig te gaan worden.

Kort daarop stap Niels Lohuis aan boord. Niels is de stiefzoon van Hennie. Samen zetten ze het schildersbedrijf op de kaart. Dit gaat zo goed dat enkele jaren later Wilfred Peters het team komt versterken.
Allemaal komen we uit de omgeving van Lettele en Schalkhaar. Dit schept vertrouwen voor de klanten en daardoor krijgen we mooie opdrachten binnen. Onze specialiteit ligt in de renovatie van de particuliere markt.

Hennie Driessen is in januari 2018 met pensioen gegaan. Niels heeft het bedrijf over genomen en wil verder groeien. Moos Koster wordt aangenomen, hij komt ook uit de buurt, hij woont in Schalkhaar.

U kunt ons altijd bellen

Wij staan graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor het schilderwerk, zowel binnen als buiten. We zijn gecertificeerd houtrotspecialist, daarmee kunnen wij u een kundig advies geven. Ook voor behangen en glas zetten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij werken uitsluitend met A-merk producten
Onderhoud NL Garantie bij Schildersbedrijf H.Driessen

Wij zijn geen klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt.
U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.