topfoto-buiten-schilderen
Kwaliteit
Sinds 1994
Binnen & Buiten
Schilderwerk

Vacature Allround schilder

Onze passie: Vakwerk maken!

Schildersbedrijf H. Driessen is een klein bedrijf met vakmensen die allemaal dezelfde passie hebben: vakwerk maken! Wij bieden al meer dan 25 jaar vakmanschap in schilderwerk. Wij zijn een schildersbedrijf met oog voor kwaliteit en detail. We verlenen verschillende soorten schilderwerk, maar zijn vooral actief binnen het particuliere segment. We werken hard, maar er wordt ook veel gelachen.

Dankzij jou staat alles strak in de lak.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je dichter bij huis werken? of wil je gewoon een andere werkomgeving? Houd je van vakwerk leveren binnen een enthousiast en hecht team? Dan hebben wij misschien de perfecte baan voor jou.

Schuren, schilderen, behangen en glas zetten, je doet het allemaal. Jij bent een allround schilder met aantoonbare ervaring binnen het vak. Je bent representatief en klantgericht. Ook heb je een rijbewijs en ben je beschikbaar voor 37,5 uur per week.

What is in it for you?  

  • Allereerst een prettige werksfeer. Je komt te werken in een flexibel en enthousiast team.
  • Een eigen bedrijfsauto met materiaal en gereedschap.
  • Volop mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen/opleidingen. 
  • 25 vakantiedagen ( bij een werkweek van 37,5uur)
  • Je verdient conform de schilders cao

Ben jij ons visitekaartje?

De ene keer werk je samen met een collega, de andere keer ben je zelf volledig verantwoordelijk voor een mooie opdracht. We hebben verschillende projecten, zodat jij genoeg variatie en afwisseling hebt. Het is belangrijk dat je naast jouw vakkennis ook communicatief vaardig bent, want jij bent het visitekaartje van Driessen. Spreekt het jou aan, zie je deze uitdaging zitten? Neem dan contact met ons op (bel naar Niels Lohuis: 0570 - 637149)  of stuur je motivatie met CV naar info@schildersbedrijfhdriessen.nl

Wij werken uitsluitend met A-merk producten
Onderhoud NL Garantie bij Schildersbedrijf H.Driessen

Wij zijn geen klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt.
U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.